Niets is zo leuk als het hebben van een jong dier in huis; vooral kleine Heilige Birmaantjes zijn zeer aandoenlijk.

Het is waarschijnlijk overbodig om te stellen dat u, voor u een Heilige Birmaan aanschaft, daar van te voren goed over nadenkt. Een Heilige Birmaan heeft net als iedere huiskat een gemiddelde leeftijd van vijftien jaar.

Helaas zijn er toch wel eens omstandigheden waardoor een kat een ander tehuis moet krijgen.
Felikat heeft een speciale commissie die bemiddelt voor te herplaatsen raskatten. Deze taak wordt sinds vele jaren verzorgd door:

Anja van Gorkom (klik voor een interview)

tel. 055-5787841 of 06-50618805


updated:11-12-2017

 

Op dit moment zoeken Heilige Birmanen een nieuw mandje.

 

Kijk voor meer info op: www.herplaatsing.nl

JINGGA
Heilige Birmaan, kater, lilac point.
Kan niet bij andere dieren, wel bij grote kinderen.
Wil graag een afgezette tuin of buitenren

 

 

16 september 2003
Hier even een berichtje vanuit Utrecht. Ik wilde graag even laten weten, hoe het met Tim (onze Heilige Birmaan) die we in april vanuit Zwolle vandaan een nieuw tehuis hebben gegeven gaat. Hij heeft het hier erg goed naar zijn zin en wij zijn ook heel erg blij met hem. Als ik naar het werk ben, heeft mijn man, die invalide is, toch een maatje bij hem. Alhoewel hij soms toch weleens een haal van Tim krijgt, wilt hij hem niet meer kwijt. Hij is pas geleden met ons op vakantie geweest in een bungalowpark en dat is heel goed gegaan. We hopen dan ook dat hij nog erg lang bij ons blijft.

groetjes Jenny en Wim


Tim

 

Klik hier voor het relaas van de Heilige Birmaan Lotje (16 jaar oud) waar vanwege allergie een nieuw tehuis voor gezocht moest worden.